VBA programmeur


Als programmeur richt ik me voornamelijk op de taal VBA. Deze afkorting staat voor Visual Basic for Applications. Met deze taal kan ik al 
uw repeterende handelingen automatiseren op het gebied van Access, Excel, Outlook, Word, PowerPoint en zelfs Visio. Hierdoor kunt u uw tijdrovende processen optimaliseren en fouten minimaliseren.

 • Contact

  Neem contact op om uw automatiseringsbehoefte voor te leggen. Aansluitend hierop krijgt u geheel vrijblijvend een concreet voorstel met een uren indicatie en prijsopgave.

 • Realisatie

  Bij akkoord wordt er gelijk overgegaan tot realisatie. Aansluitend hierop ontvangt u een eerste oplevering, inclusief een installatieprogramma en/of een instructie-video.

 • Terugkoppeling

  Naar aanleiding van uw feedback worden de noodzakelijke aanpassingen gedaan en opnieuw voorgelegd. Dit is een iteratief proces en wordt net zolang herhaald totdat de gewenste doelen zijn behaald.

 • Afronding

  Na de afronding wordt gevraagd om uw ervaring te delen. Hiermee stelt u mij in de gelegenheid om te anticiperen op eventuele verbeterpunten. Daarnaast helpt u anderen te kiezen.

Lees hier de algemene voorwaarden.