Ervaringen programmeur

Excel MAC VBA (Excel webformulier PDF en Outlook)

Rated 4 out of 5

Pascal heeft een case van ons opgepakt. Pascal denkt goed mee met onze wensen, en geeft niet op totdat het goed werkt. Ik ben tevreden over zijn kennis, expertise en daadkracht.

Patrick

Word (opmaak, inhoudsopgave en PDF met aanklikbare links)

Rated 5 out of 5

Het is duidelijk dat Pascal een expert is. Hij beschikt over een zeer ruime kennis van Word en is snel en duidelijk in zijn communicatie. Wat dat betreft heb ik dus niets op of aan te merken op onze samenwerking en zal ik in het vervolg zeker nogmaals contact opnemen indien dat nodig is.

De Schrijfdokter

Outlook VBA (factuur als PDF uit Excel)

Rated 5 out of 5

Uitstekende bijdrage in de verzorging van macro’s.

DSR Cleaning

Access VBA (koppeling bank-rekening)

Rated 4 out of 5

Pascal heeft diverse praktische verbeteringen gemaakt voor het administratief systeem van onze vereniging. Zijn kennis van Access is uitstekend, de samenwerking verloopt vlot en prettig, het resultaat mag er zijn!

CF

Excel VBA (automatiseren prijsupdates)

Rated 4 out of 5

Snel en correct

Ivo Hu

Word VBA (etiketten i.c.m. met Excel)

Rated 5 out of 5

Super snel en juist alles afgehandeld zeer tevreden!!

Frans Schimmel

Excel VBA

Rated 4 out of 5

Pascal heeft mij snel en goed aan een Excel bestandje geholpen waarmee ik prijsbestanden van in naar verkoop ineens kan omrekenen. Dit werkte prima. Toen er echter iets aan het basisbestand prijslijst was veranderd werkte het bestandje niet goed. Ik vond het toen wel jammer dat ik toen opnieuw het volledig uurtarief bedrag moest betalen terwijl ik het aangepaste bestandje binnen een kwartiertje al in de mail had. Heel fijn de snelle service, dat wel.

Hanneke

Outlook 365

Rated 3 out of 5

Al enkele jaren helpt Pascal mij met mijn Outlook 365 en andere problemen. En altijd vriendelijk en to the point.

Jan

Access VBA

Rated 4 out of 5

Pascal ter Heege heeft in samenwerking met onze Inkoop Groep voor Stichting AAP heeft een nieuwe database voor de inkoop van voedsel voor al onze dieren ontworpen en geleverd. Na een goede en constructieve samenwerking is er nu een super eindresultaat. Het bestellen van voedsel gaat nu sneller en makkelijker. Zo worden de bestellingen van de Primatenafdeling, Zoogdierafdeling, het Chimpanseecomplex en de Quarantaine straks automatisch gebundeld. Bovendien kunnen we achteraf handige rapportages maken die ons helpen bij te sturen. Deze nieuwe manier van bestellen is een stuk efficiënter, waardoor we veel geld besparen. Dat geld kunnen we dan weer direct aan de opvang en verzorging van onze dieren besteden. Daarom wil AAP Pascal Ter Heege hartelijk bedanken voor zijn inzet!.

Er is constructief meegedacht en we hebben meer gekregen dan we gehoopt hadden. Pascal doet wat hij beloofd! Zeker aan te bevelen!

Jan Beeke

Excel VBA

Rated 5 out of 5

Pascal ter Heege heeft vorige onderwijsjaren laten zien dat hij bij ons thuis hoort. Wij zijn met een nieuw internet gestuurd ICT onderwijsprogramma gestart en Pascal heeft in nauw overleg met de ICT sectie meegewerkt aan een succesvol jaar. Via mail, vergaderingen en persoonlijk contact bleef hij zelf en wij op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook legde hij voor ons contact met de leverancier van het ICT programma i.v.m. vernieuwing en onderwijsprogramma. Hij legt gemakkelijk contact en straalt rust en vertrouwen uit. Altijd aanspreekbaar, meedenkend en vernieuwend.

Ton

Word VBA (HAT)

Rated 3 out of 5

Pascal heeft op deskundige en pragmatische wijze Office-sjablonen ontwikkeld voor ons bedrijf. De werkwijze van Pascal kenmerkt zich daarnaast door hoge mate van flexibiliteit en ‘meedenken’, kortom een aanrader

Ronald

Outlook VBA

Rated 4 out of 5

Pascal heeft voor gemeente Waterland een automatische dynamische ondertekening van onze externe mailberichten in onze huisstijl gemaakt voor Outlook en tevens een dynamische afwezigheidsassistent in onze huisstijl ontwikkeld. Pascal communiceert goed, vertaalt de klantvraag goed en levert goede kwaliteit. Hij is ook punctueel en draagt goed over (inclusief beheers en gebruikersdocumentatie)

Harm

Word, Access, Excel en Outlook VBA

Rated 4 out of 5

Ik werk bij de Rechtbank Amsterdam samen met Pascal. Hij ontwikkelde daar in de loop der tijd een behoorlijk aantal applicaties, waarbij zijn snelheid en efficientie vooral opvalt. Hij heeft een zeer uitgebreide kennis van Microsoft producten, is onderzoekend en analytisch ingesteld, een harde werker, kort van stof, heeft oog voor de onderhoudbaarheid van zijn producten en is goed in staat om complexe zaken simpel uit te leggen

Adeline

Excel VBA

Rated 4 out of 5

Pascal heeft voor ons een geautomatiseerde koppeling gemaakt (in VBA) tussen een Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS) en Excel rapportage template in een zeer korte tijd tegen een redelijke prijs; kortom top kwaliteit.

Jan Hessels

Outlook Excel VBA

Rated 5 out of 5

Snelle service met een oplossing (upload Excel 2016 taken naar MS Outlook 2016) die werkt.

Niro