Over mij als trainer

Kleine groepen, grote resultaten!

Na meer dan 10 jaar trainingen te hebben verzorgd via gerenommeerde opleiders presenteer ik, vanaf 2018 met trots, mijn eigen ontwikkelde ICT trainingen.

Bij mij heb je rechtstreeks contact en kun je rekenen op snelle en heldere communicatie.

In mijn trainingen werk ik bewust met kleine groepen, waarbij ik minimaal 1 cursist en maximaal 5 cursisten verwelkom. Dit stelt mij in staat om iedere cursist persoonlijke aandacht te schenken en in te zoomen op praktijk-cases, maar dat is niet alles.

Tijdens mijn trainingen bouw ik een krachtig leerklimaat waarin interactie en differentiatie centraal staan. Na het gezamenlijk oefenen krijgt elke cursist de ruimte om aansluitende opdrachten op zijn of haar eigen niveau en tempo zelfstandig te maken. Door samen resultaten te bespreken, creëren we een inspirerende omgeving waarin cursisten van elkaar leren en een diepere leerervaring opdoen.

Als jij iemand bent die graag actief participeert in een kleine groep en bereid is om uitgedaagd te worden door praktische opdrachten, dan is mijn training perfect voor jou!

Benieuwd naar de didactische opbouw van mijn trainingen? Lees dit artikel voor meer details.