Cursus SQL

Bent u op zoek naar een cursus SQL? Wilt u query's leren schrijven of leveren de bestaande query's de nodige vragen op? Leert u het liefst in kleine groepen van maximaal 5 cursisten?

Dan bent u bij het juiste adres!

De cursus SQL is opgedeeld in een eendaagse basis en/of eendaagse vervolg training. Deze trainingen zijn zowel afzonderlijk als gezamenlijk te volgen.

Basis 

De basis training richt zich voornamelijk op het bevragen van enkele tabellen en alles wat daarbij komt kijken.

Vervolg

De vervolg training staat in het teken van het bevragen van meerdere tabellen en geavanceerde mogelijkheden. Daarnaast komt aan de orde hoe informatie kan worden toegevoegd, bewerkt en verwijderd.

Oriëntatie

Bent u zich aan het oriënteren dan kunt u de hoofdstukken met een (*) gratis raadplegen, zie rechtermenu basis en/of vervolg. Wilt u vooraf alle hoofdstukken inzien? Vraag dan het wachtwoord aan via het contactformulier.

Edubookers

Pascal ter Heege ICT ontvangt hét opleidingskeurmerk van Edubookers!

Edubookers heeft onderzoek gedaan naar de ervaringen van cursisten met de geboekte trainingen en opleidingen in 2019. En er is goed nieuws, want Pascal ter Heege ICT scoorde over heel 2019 een 8,8!

Uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat maar liefst 100% van de cursisten Pascal ter Heege ICT aanbeveelt en dat de prijs/kwaliteit ruimschoots voldoet aan de gestelde eisen van het keurmerk!

Wij zijn natuurlijk super trots dat we dit keurmerk mogen ontvangen en helemaal omdat het tot stand komt door de ervaringen van onze cursisten. Alle ervaringen zijn hier terug te vinden: www.edubookers.com/pascal-ter-heege-ict