Cursus Excel

Bent u op zoek naar een cursus Excel? Wilt u beter, sneller en efficiënter met Excel kunnen werken? Leert u het liefst in kleine groepen van maximaal 5 cursisten?

Dan bent u bij het juiste adres!

De cursus Excel is opgedeeld in een eendaagse basis en/of eendaagse vervolg training. Deze trainingen zijn zowel afzonderlijk als gezamenlijk te volgen.

Bent u onzeker over uw instapniveau? Doe dan hier geheel vrijblijvend een nulmeting en laat u adviseren.

Basis

Tijdens de basis training begint u heel basaal met werk-mappen en -bladen. Daarna gaat u verder met het leren van standaard handelingen om informatie te kunnen selecteren. Naar mate de training verloopt krijgt u steeds meer praktische en handige tips om het werk met Excel aangenamer te maken.

Vervolg

Bij de vervolg training worden geavanceerde mogelijkheden behandeld. Denk hierbij aan geavanceerde functies, draaitabellen en een eerste kennismaking met macro's.

Oriëntatie

Bent u zich aan het oriënteren dan kunt u de hoofdstukken met een (*) gratis raadplegen, zie rechtermenu basis en/of vervolg. Wilt u vooraf alle hoofdstukken inzien? Vraag dan het wachtwoord aan via het contactformulier.

Edubookers

Pascal ter Heege ICT ontvangt hét opleidingskeurmerk van Edubookers!

Edubookers heeft onderzoek gedaan naar de ervaringen van cursisten met de geboekte trainingen en opleidingen in 2019. En er is goed nieuws, want Pascal ter Heege ICT scoorde over heel 2019 een 8,8!

Uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat maar liefst 100% van de cursisten Pascal ter Heege ICT aanbeveelt en dat de prijs/kwaliteit ruimschoots voldoet aan de gestelde eisen van het keurmerk!

Wij zijn natuurlijk super trots dat we dit keurmerk mogen ontvangen en helemaal omdat het tot stand komt door de ervaringen van onze cursisten. Alle ervaringen zijn hier terug te vinden: www.edubookers.com/pascal-ter-heege-ict