ICT trainer

Applicaties Excel | Outlook | PowerPoint | Access | Word
Programmeertalen SQL | VBA

In relatie tot de bovenstaande applicaties en programmeertalen verzorg ik trainingen. Ik bied In-Company trainingen aan op het niveau van beginner tot gevorderd.

Bent u op zoek naar een trainer die graag zijn kennis overdraagt aan anderen? Neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Kleine groepen

Voor elke training wordt een maximaal aantal cursisten van 5 geadviseerd om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Elke cursist is en leert anders!

De ene cursist zweert bij een training waarin hij of zij zelfstandig kan werken aan zijn of haar persoonlijke leerdoelen. De andere cursist is meer gebaat bij een interactieve setting zoals die bij een klassikale.

Open leervorm

De cursist krijgt persoonlijke aandacht en werkt zelfstandig aan een eigen programma. De voordelen van een open leervorm is dat cursisten in hun eigen tempo kunnen werken. Ook kunnen cursisten werken aan eigen bestanden. Een ander voordeel is dat een groep makkelijk kan worden samengesteld gezien het gemêleerde karakter.

Klassikaal

De klassikale setting heeft een interactieve insteek en de behandelde onderwerpen kunnen vooraf in overleg worden samengesteld. Tijdens de training wordt er rekeningen gehouden met de verschillende tempo’s en leerstijlen van de cursisten. Dit wordt bereikt door eigen invulling te geven aan didactische modellen zoals beschreven in dit artikel.